Quinfox, ontzorgt al jaren

Quinfox ontzorgt al ruim 13 jaar zorginstellingen en bedrijven met de meest moderne vorm van ICT; Uw Online Werkplek. Hiermee kan  ‘anywhere, anyplace, anytime’ worden gewerkt. Toentertijd revolutionair! Tegenwoordig gewoon slim, snel en handig om altijd te kunnen werken. “Als een van de eerste klanten van Interconnect hebben wij een compleet redundant hosting platform gerealiseerd, waar vanuit wij alle (ook branche- en zorg specifieke) applicaties via internet aanbieden.’’ aldus Quinfox.

We care!

Interconnect verzorgt al jaren naar alle tevredenheid de faciliteiten voor de hosting omgevingen van Quinfox. Interconnect realiseert huisvesting, (nood)stroom, koeling en alle verbindingen voor de eigen apparatuur van Quinfox. Door de hoogwaardige faciliteiten en compleet redundante uitvoering van alle bovengenoemde faciliteiten kan Quinfox hun klanten optimale beschikbaarheid en veiligheid bieden. Voor zowel het bedrijfsleven als bij zorginstellingen is dit van levensbelang.

Interconnect, persoonlijk, betrokken en professioneel

Waarom Quinfox kiest voor Interconnect? Directeur Geert Mossink: “Ten eerste vanwege de hoogwaardige faciliteiten, het niveau van de techniek en de gecertificeerde werkwijze. Van infrastructuur tot en met de beveiliging is het datacenter van Interconnect één van de modernste van Nederland. Daarnaast is de geografische ligging een belangrijk punt voor Quinfox omdat wij regelmatig een bezoek brengen aan het datacenter voor uitbreiding of preventieve vervanging van onze apparatuur. Tenslotte is de organisatie toegankelijk en bereikbaar. Persoonlijk contact en zorgzaamheid vinden wij belangrijke eigenschappen van onze samenwerkingspartners. Binnen Interconnect staan deze waarden ook centraal. Wij zien Interconnect als partner en niet alleen als leverancier. We kunnen snel en direct de juiste mensen bereiken en dat werkt prettig.”