Gemoedsrust
Cliënt biedt klanten een ‘Goede morgen’, ofwel een dag zonder zorgen over hun IT-organisatie. Interconnect garandeert een goede ‘nachtrust’, klanten kunnen zich zorgeloos richten op hun kernactiviteiten. Samen is dit natuurlijk een goede combinatie. Met allebei ruim 20 jaar ervaring op het gebied van IT-ondersteuning zijn Client ICT Groep en Interconnect Services een sterke combinatie.

Meedenken en luisteren
Omdat Cliënt steeds meer uitbreidt en groeit, gingen ze op zoek naar een extern datacenter in de buurt. Daan Lieshout, Project Leader Cliënt vertelt: “We hoefden letterlijk niet ver te zoeken, Veldhoven ligt tegen datacenter Eindhoven aan. De afstand is ideaal.” Hij spreekt ook over een ‘Brabantse mentaliteit’ die hij zo waardeert in Interconnect: “Altijd als ik bij Interconnect kom, word ik vriendelijk ontvangen door de gastheren, er worden goede rondleidingen gegeven en de werkruimtes zijn prettig.” Maar dit zijn natuurlijk slechts enkele gunstige bijkomstigheden.

Flexibiliteit
Cliënt ICT Groep levert altijd technisch hoogwaardige diensten, dus zochten zij een partner met een stabiele IT-infrastructuur. Cliënt biedt SLA-gebonden diensten en met een redundant netwerk- stroom- en koelingssysteem in een datacenter, is dit optimaal geborgd. Andere punten die volgens Daan Lieshout van belang zijn; “Een meedenkend partner, nooit zomaar een nee horen maar samen flexibel naar een oplossing kijken. Een andere eis is een snelle reactietijd, wanneer ik naar Interconnect bel, krijg ik altijd een vertrouwd iemand aan de telefoon, die meteen voor me aan de slag gaat. Dat schept vertrouwen.” Cliënt ICT Groep heeft net in Datacenter Eindhoven een dedicated Virtual Private Cloud ‘gehangen’. “Voor korte projecten en up- en downscalen ideaal.” Aldus Daan.

Toekomst
Vanaf het eerste uur neemt Cliënt ICT Groep nu ook de Veeam Backup-oplossingen van Interconnect af. Omdat de samenwerking zo goed bevalt, ziet Daan Lieshout in de toekomst nog meer gezamenlijk gebeuren. “Cloud is de toekomst, steeds mee klanten kiezen ervoor om te outsourcen via Cliënt en daarmee bij Interconnect. IaaS en Veeam datacenter Back-up is de goede combinatie.”