Vestigingsplaats: Eindhoven

Branche: Financiële sector – software

Dienst van Interconnect: Virtual Private Cloud (VPC), gebaseerd op VMWare Cloud Director

Januari 2024

Bizon Software ontwikkelt al ruim 20 jaar betrouwbare en veilige financieel administratieve softwarepakketten voor klanten in verschillende sectoren. 

Bizon Software maakt gebruikt van onze Virtual Private Cloud (VPC), gebaseerd op VMware Cloud Director. Wat onze samenwerking uniek maakt, is de communicatie tussen Bizon Software en Interconnect. Key Accountmanager Jeroen Mulder van Interconnect legt uit: “Wij hebben korte lijntjes en praten op alle niveaus met de klant: van directieniveau tot operationeel management, sales en de technische mensen. Dat en de persoonlijke aanpak ervaren we beide als heel fijn. Dit zorgt voor de goede samenwerking.”

Elk kwartaal vindt een voortgangsoverleg plaats, zodat ze op tijd kunnen schakelen en precies weten wat het afgelopen kwartaal heeft gespeeld en wat er komen gaat, zowel op technisch als commercieel gebied. Daarnaast vinden er strategische gesprekken plaats. Jeroen Mulder: “We nemen Bizon Software mee in de ontwikkeling van nieuwe diensten en de innovaties die wij binnen Interconnect doorvoeren. Bizon toetst constant bij haar klanten waar de behoeftes liggen wat betreft de doorontwikkeling van de software. Als Bizon denkt dat wij daar een rol in kunnen spelen, dan trekken we daar samen in op.”

Lees hier meer over Bizon en de single site Virtual Private Cloud (VPC)-oplossing die Bizon bij Interconnect afneemt.