Acknowledge gelooft dat mensen meer gemak en plezier beleven door de inzet van de juiste technologie en innovaties. Acknowledge adviseert over, ontwikkelt en implementeert hoogwaardige ICT oplossingen om de business continuïteit van organisaties te versterken en te vergroten.

Gevestigd in Waalre bevindt Acknowledge zich in het hart van de hightech regio. Met praktische oplossingen versterkt Acknowledge de samenwerking met hightech partners om als totaal integrator praktische hulpmiddelen te bieden op diverse innovatiegebieden.

Datacenter
Om regionale samenwerkingen verder uit te breiden heeft Acknowledge zich georiënteerd op de inzet van diverse datacenters. Kwaliteit, continuïteit en veiligheid staan hoog in het vaandel staan bij Acknowledge. De datacenter partner moest voldoen aan dezelfde kernwaarden. Interconnect is een Internet Service Provider, dat met zijn partnerprogramma aan precies deze behoeften kan voldoen

Met het aanbieden van rackspace en private space biedt Acknowledge haar klanten ruimte in datacenters in de regio, zo ook bij Interconnect in het datacenter Eindhoven.

Samenwerking
Buiten de technische mogelijkheden gebruikt Acknowledge het datacenter van Interconnect ook voor de beeldvorming van haar klanten. Samen met de partnermanager van Interconnect heeft Service Manager Henno Vos van Acknowledge diverse rondleidingen gegeven aan klanten die graag willen weten waar hun data ‘staat’. Henno Vos: “Klanten willen toch graag een tastbaar idee hebben van dataopslag. In het datacenter van Interconnect kunnen zij met eigen ogen de redundantie, veiligheid en betrouwbaar zien.”

Toekomstgericht
Acknowledge neemt sinds kort ook Virtual Private Cloud van Interconnect af. Vanwege de geografisch gescheiden datacenters van Interconnect wordt op korte termijn de huidige VPC omgeving van Acknowledge omgezet naar een nieuw managed storage platform. Deze stretched cluster VPC draait via beide locaties met real-time datareplicatie om zo ook de VPC klanten van Acknowledge de betrouwbare, redundante service te bieden die zij gewend zijn. Henno Vos is tevreden: “Het partnership verloopt uitstekend. Ik zie in de toekomst nog veel mooie resultaten. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.”