Bouw Eindhoven

Interconnect breidt zijn datacentercapaciteit in Eindhoven stevig uit. Met Eindhoven2 biedt het bedrijf op zijn locatie in Zuidoost- Brabant zometeen 2.200 racks en maar liefst 6.000 vierkante meter datacenteroppervlakte. Interconnect gaat van negen naar achttien zalen en van drie naar elf MW.

Bekijk de toekomst van Datacenter Eindhoven via deze video!

Toegangsprocedure en aanmelden
De toegangsprocedure, waarmee het inplannen van bezoeken of leveringen en het aanmelden van een bezoek wordt bedoeld, blijven ongewijzigd. Voor meer informatie omtrent de Datacenter Richtlijnen verwijzen we u graag door naar https://www.interconnect.nl/richtlijnen-datacenters/

Mogelijke beperking leveringen

Bezoekers en leveranciers kan alleen nog rechtsom bij het binnenterrein komen voor het laden- en lossen van apparatuur. De linker toegang wordt helemaal afgezet met hekken en een bouwkeet voor de bouwleden.

Het advies is om niet met grote opleggers zaken te leveren, maar met kleinere bakwagens. Interconnect zal er ook zorg voor dragen dat er een elektrische pompwagen zal zijn welke pallets kan verplaatsen.

Mocht u twijfels hebben en/of meer duidelijkheid willen over de mogelijkheid van leveren tijdens de bouwperiode, dan kunt u altijd contact opnemen met onze collega’s op locatie via 073 88 00 000 om een afspraak te maken en de omgeving te bekijken.
Onze excuses voor het mogelijke ongemak.

Bereikbaarheid & parkeergelegenheid
Tijdens de bouw zal een deel van de parkeerplaatsen worden afgezet met hekwerk in verband met grondwerkzaamheden. Bezoekers kunnen aan de rechterzijde voor het pand parkeren.
Ook is de mogelijkheid aanwezig dat de weg (deels) wordt geblokkeerd door bouwverkeer.
We proberen uiteraard deze overlast tot een minimum te beperken.
Mocht u klachten en/of vragen hebben over de bereikbaarheid en parkeergelegenheid van het datacenter dan kunt u dit mailen naar klacht@interconnet.nl.