Ict-vakblad Computable heeft elf ict-infrastructuurleveranciers genomineerd voor de Computable Award 2016. Eén van de genomineerden is Interconnect Services! De winnaar wordt tijdens een spectaculaire awardsshow op 1 november 2016 bekend gemaakt. Een reden waarom u op Interconnect kunt stemmen? Interconnect werkt nauw samen met ict-afdelingen en -dienstverleners bij het implementeren en beheren van
betrouwbare oplossingen. Dankzij twee eigen, onafhankelijke high-end datacenters en een uitgebreid eigen glasvezelnetwerk is men in staat toekomstvaste ict-oplossingen te faciliteren. Waarom Interconnect deze Award moet winnen?

Omdat Interconnect onafhankelijk van derden opereert, kan men altijd strategische keuzes maken die bijdragen aan de kwaliteit van de diensten. Zo kan Interconnect de continuïteit van stem hierde diensten optimaal waarborgen. Het netwerk en de dienstverlening van Interconnect zijn door diverse instanties op het hoogste niveau gecertificeerd. Milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid zijn bij Interconnect van groot belang. Dit uit zich door onder andere zuinig en milieubesparend om te gaan met energie, afvalstromen en emissies.

Afnemers van Interconnect waarderen de dienstverlening en -service met een 7,7. Men is uitermate tevreden over de vriendelijkheid, behulpzaamheid en expertise van de medewerkers en de kwaliteit en beschikbaarheid van de diensten. Het is daarom een logische keuze dat telecomaanbieder Vodafone voor het huisvesten van het welbekende SuperSwitch project voor Interconnect koos.

Vanaf maandag 13 juni kunt u hier uw stem uitbrengen.